U sjećanje: Krešimir Krsnik (1956.-2021.)

Predsjednik Zagrebačkog wushu saveza, veliki prijatelj našeg sporta, jedan od najpoznatijih i najboljih zagrebačkih odvjetnika, preminuo je 16.5. u Zagrebu.

Duboko potreseni ovom viješću da smo izgubili našeg predsjednika, izražavamo sućut njegovim najbližima kao i svim prijateljima dragog Kreše.

Nismo izgubili samo predsjednika našeg saveza, već i pravog prijatelja, dobrog duha zagrebačkog Gornjeg i Donjeg Grada, fakina s Jurjevske koji je već u dječje i mladalačko doba a i kasnije u odrasloj dobi ostavio dubok trag u našem Gradu. Nema pravih Zagrepčana pedesetih a i drugih bliskih generacija koji nisu znali Krešu. Kao što se neustrašivo borio za prava svojih klijenata, tako se sa strašću i ljubavi borio za prava svih slabih i obespravljenih. Jer to je jednostavno bio naš Krešo, čovjek koji je mrzio glupost, zločestoću i nepravdu, obožavao Zagreb, njegove stanovnike, njegovu kulturu i njegove sportaše. Otišao je jedan od nas rijetkih, preostalih i živućih, rođenih Zagrepčanaca, duhovit, nasmijan, uvijek spreman za službu al’ naravno i za družbu.

Takvih je danas malo, Krešo je bio samo jedan….Otišao je puno prerano, i ostavio u dubokoj boli svoje najbliže, ali i puno dragih prijatelja kojima će nezimjerno faliti. Već fali…. „ak me razmeš“….