Svjetsko juniorsko Wushu prvenstvo<br>Indonezija 03.12.-11.12.2022.

Nakon 2016. godine, gdje je Hrvatska imala 2 natjecatelja u Sanda borbama na svjetskom juniorskom prvenstvu održanom u Bugarskoj, šest godina kasnije, Hrvatska opet ima svog predstavnika. Alen Šehić, član pulskog Hung Gar kluba, svojim je odličnim rezultatima zaslužio poziv izbornika.

Tihi šesnaestogodišnjak, sa velikim se entuzijazmom prihvatio posla. Zadnjih mjeseci, rad je bio naporan, ali niti u jednom trenutku nije posustao. Dva treninga dnevno, jedan ujutro prije škole, te večernji prema programu doprinijeli su njegovom rastu i poboljšanju tehnika i vještina. Sve to bilo bi puno teže da mu ne asistira i pomaže savjetima njegov „stariji brat- sparing partner“ Toni Čujić-Klenovar, koji je to iskustvo iskusio 2016. godine. Puno odricanja kako bi ostvario svoj san, odlazak na svjetsko juniorsko prvenstvo. Naravno, nece biti sam, vec u pratnji standardnog trenerskog dvojca: Dean Putina i iranski trener Habib Bahmanijouneghani.

Eto,približava se vrijeme polaska, ali nema nervoze. Mirni i ponosni, čekamo dan polaska, znajući da smo odradili veliki posao. Alene, dolazi vrijeme ispunjenja tvog sna i želim ti da ga odsanjaš kako i zaslužuješ… do kraja.
Sretno Alen