Seminar sa trenerom Iranske Sanda reprezentacije g. Habib Bahmani Jouneghani – Poreč, 10.-12.12.2021.

Nakon prošlogodišnjeg pokušaja, neuspješno zbog pandemije,ovaj smo puta uspjeli u namjeri da nam seminar u tehnikama i filozofiji Sanda borbi prenese trener najuspješnije reprezentacije svijeta sa svjetskog prvenstva 2019. godine u Šangaju (Kina) g. Habib Bahmani Jouneghani. 8 natjecatelja Iranske reprezentacije, i to 5 u muškim kategorijama i 3 u ženskim ostvarili su fantastičan rezultat osvojivši sva zlata.

U trodnevnom radu radili smo na tehnikama i filozofiji Sanda borbi, potrebnim za napredovanje hrvatske Sanda reprezentacije na europskom i svjetskom nivou. G. Bahmani je otvorenim pristupom oduševio sve na seminaru, te pomagao u savladavanju tehnika manje iskusnim natjecateljima.

Objašnjavajući svaki detalj, popraćen ponekom hrvatskom i talijanskom riječi koje je u međuvremenu naučio, stvorio je odličnu pozitivnu atmosferu u dvorani, i na taj način dodatno motivirao kako hrvatske, tako i talijanske natjecatelje koji su kao gosti hrvatskog Wushu saveza pozvani na seminar. Oduševio je svojom neposrednošću i neumornim objašnjavanjem, te smo sigurni da je ovo tek početak odlične suradnje hrvatskog Wushu saveza i Iranske Wushu federacije.