Održano PH u wushu disciplinama za 2019.

U Zagrebu je proteklog vikenda, 23/24.11. održano PH u disciplinama Taolu, Tuishou i Sanshou. U Taolu disciplinma dominirali su posebice u mlađim kategorijama članovi Wushu Hung Gar kluba Pula s najviše osvojenih medalja. Tuishou ili Gurajuće ruke, disciplina je koja pobuđuje sve više zanimanja među članovima wushu klubova, pa je i natjecanje u toj disciplini bilo izuzetno atraktivno. Najviše uspjeha u „guranju ruku“ imali su Wushu klubovi Gradec i Dubrava. Konačno, najžešća je kao uvijek bila disciplina borbi (Sanshou), u kojoj su nastupili svi hrvatski reprezentativci te pokazali zašto osvajaju medalje na međunarodnim natjecanjima.
Posebno atraktivni bili su Jan Lasić (wushu Hung Gar Pula) , Fran Juraj Kajs (wushu Dubrava) i Leon Beber (wushu WolfGym). Ana Marija Konta nakon uspješnog poroda uspjela je obraniti naslov hrvatske prvakinje te nagovijestiti moguć povratak u reprezentativnu formu i eventualni nastup na EP 2020 kako bi pokušala obraniti i europsku medalju. Fotografije s potpisom izradila nam je gđa Gordana Stuparić koja budno prati svako PH u taolu disciplinama. Hvala svima na odličnim nastupima i Sretni Vam i veseli blagdani.

rezultati ph wushu 2019

Slide