Ljetni seminar Hrvatskog wushu saveza: Tai chi,  Wing Tsun, Tui Shou i Sanda tehnike Lopar, Rab, 15.-19.6.2017

Ove godine naš tradicionalni ljetni seminar Hrvatskog wushu saveza u Loparu na otoku Rabu, održati će se u terminu od 15.-19.6. i biti će posvećen disciplinama Tai Chi, Wing Tsun, Tui shou i Sanda, te pripremama za Duanwei seminar koji će se održati u listopadu sa Kineskom wushu asocijacijom u Zagrebu. U okviru seminara održati će se i sastanak Odobra za Tai chi s temama utvrđivanja programa za slijedeću sezonu. Nadamo se da će vas ove činjenica razveseliti i da ćete i ove godine sudjelovati u kreiranju pozitivne energije zajedno sa mnogim wushu vježbačima na plaži Livačina u prekrasnom okružju rapskog akvatorija.Treninge, demonstracije i pripreme voditi će ponajbolji hrvatski treneri za navedene discipline: Zoran Barac (Wing Tsun i Tui Shou), Zilhad Mahmuljin (Tai chi Duan wei i Sanda) i te izabrani instruktori-voditelji Odbora za Tai chi prema dogovorenom programu.
Sudionici mogu prema svojim sposobnostima polaziti treninge svih disciplina.
Raspored seminara:
Treninzi će se održavati ujutro od 8-9.30 sati te navečer od 19-20.30 sati
Kotizacija za seminar iznosi 50 eura a za članove HWUS-a 200,00 kn i vrijedi za sudjelovanje u treninzima svih disciplina.
CIJENE SMJEŠTAJA U HOTELU SAN MARINO (dvo i trokrevetne sobe ) za nanbudo i wushu grupu sa posebnim popustom u odnosu na individualne cijene:
Polupansion po osobi po danu 38 Eur (Sahara/Rab)
Dodatak za jednokrevetnu sobu po danu 6 Eur
Boravišna pristojba uključena u cijenu
Trošak prijave jednokratno 1 Eur
POPUSTI:
Djeca do 12 godina sa 2 odraslih u trokrevetnoj sobi 50%
Djeca od 12-17 godina sa dvoje odraslih u trokrevetnoj sobi 20%
MOGUĆ SMJEŠTAJ U AUTOKAMPU ILI APARTMANIMA U VLASTITOM ARANŽMANU
PRIJAVE I REZERVACIJE MJESTA U HOTELU DO 1.6. KOD TAJNIKA SEMINARA BORISA KEBERA (0914284738))
Kontakti, rezervacije, informacije: kod voditelja klubova, ili Hrvatski wushu savez, fax: 01 4834815 email: direktor@wushu-savez.hr, web stranica: www.wushu-savez.hr