1. Tradicionalno Kung Fu Svjetsko prvenstvo

Članovi pulskog Hung Gar Wushu Kung Fu klub iz Pule, nakon izvrsnih rezultata postignutih na prvenstvu Hrvatske, dočekali su dan polaska na 1. Tradicionalno Kung Fu svjetsko prvenstvo, koje se održalo u Rimu od 19.-21.12.2014. To je prvo natjecanje takve vrste organizirano u Europi. Sifu Dean Putina na put je poveo mlađeg kadeta Frana Vede, te juniora Tonija Čujić-Klenovar. Nakon višemjesečnih priprema, jedva su čekali početak natjecanja, svjesnih da su spremni za visoke domete. U konkurenciji 650 natjecatelja, Fran Vede se natjecao u konkurenciji golih ruku i dugog oružja (štap), dok je junior Toni Čujić-Klenovar nastupio u konkurenciji golih ruku i kratkog oružja (sablja). Prvi je nastupio Fran Vede, koji je u kategoriji golih ruku zauzeo 7. mjesto, dok je u kategoriji dugog oružja ostvario treći rezultat, te osvojio brončano odličje. Toni Čujić-Klenovar u konkurenciji juniora, izvrsnim prezentacijama nije dopustio prostora za nikakve dvojbe. Nadmoćno je pobijedio konkurenciju, te je u disciplinama golih ruku, te kratkog oružja osvojio dva zlatna odličja. Sa velikim zadovoljstvom možemo konstatirati da je nastup na prvenstvu bio izuzetno uspješan, te da se možemo ravnopravno nositi i sa državama koje imaju dugu tradiciju, te da hrvatski Wushu sistematskim radom sa mladima ima svijetlu budućnost. Pored natjecanja, posebnu pozornost privukao je seminar jednog od najvećih boraca Sande današnjice, Cung Le-a, koji je podijelio svoja znanja i vještine sa svim učesnicima seminara.