U LOPARU NA RABU 18. – 22. 6. ODRŽAN ZAVRŠNI INTENZIVNI SEMINAR PROGRAMA ZA TAI CHI MAČ 2021.

Nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane epidemiološkom situacijom, ove je godine ponovno od 18. – 22. lipnja u Loparu na Rabu održan završni intenzivni seminar za polaznike programa učenja tai chi vještine s mačem (tai chi chien – taiji jian) koji se od 2018. godine redovito održava kao dio tradicionalnog ljetnog seminara Hrvatskoga wushu saveza.

Seminar, kao i cijeli program za mač vode treneri tai chi chuana u wushu klubu Medvednica, Biljana Končar, 3. duan CWA i Mladen Vedriš, 3. duan CWA, a namijenjen je ponajprije vježbačima tai chi chuana, ali i svih ostalih wushu disciplina, kao dodatan sadržaj koji će značajno proširiti njihovo razumijevanje wushua te unaprijediti koordinaciju, koncentraciju, agilnost i svjesnost, pomažući im da vježbanje svoje osnovne discipline podignu na novu razinu.

U programu je trenutno 12 polaznika iz različitih klubova HWUS-a, među kojima ove godine imamo i prvu dvojicu koji su uspješno završili 3. modul, a time i kompletan program (početnu, naprednu i majstorsku razinu). To su Saša Jezdec i Darko Ferenčak, obojica treneri tai chi chuana u Hrvatskom wushu savezu. Čestitamo!